Druhá série The Wolf Among Us odložena na rok 2019
Wolf Among Us 2 Novinka Druhá série The Wolf Among Us odložena na rok 2019

Druhá série The Wolf Among Us odložena na rok 2019

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Tvůrci chtějí využít čas mimo jiné na experimentování s novými možnostmi vyprávění příběhů.

Reklama

Seznam her, které si zahrajeme až v roce 2019, se zase rozrostl. Studio Telltale Games odložilo dlouho očekávanou druhou sérii The Wolf Among Us, povedené a oblíbené epizodické adaptace komiksů Mýty (Fables). Epizody původní série vycházely v průběhu let 2013 a 2014 a pokračování mělo odstartovat ve druhé polovině tohoto roku. To už ale neplatí.

Důvodem odkladu není fakt, že Bigby zabloudil někde v městských ulicích. Za všechno může poměrně nedávná restrukturalizace studia. Dosud v Telltale Games vytvářeli značné množství sérií v poměrně krátkém čase, což se nezřídka podepisovalo na jejich kvalitě, a tak se tvůrci chtějí do budoucna zaměřovat na menší množství projektů, které dostanou řádnou péči.

Konkrétně v případě druhé sezóny The Wolf Among Us vývojáři hodlají vyzkoušet nové možnosti vyprávění příběhů. Čas navíc má zajistit nejen větší kvalitu, ale i možnost experimentování a vylepšovat, aby byl výsledek opravdu speciální. A aby odpovídal vysokým očekáváním a zasloužil si dlouholetý zájem fanoušků.

Jestli tedy vyhlížíte návrat Bigbyho a dalších postav z jeho světa, budete si muset počkat o něco déle. Na červnové výstavě E3 zjevně o druhé sérii nic neuslyšíme, ale ještě letos by přeci jen mělo dojít ke zveřejnění nějakých dalších novinek a informací. Po zakončení povedené druhé série Batmana (recenze) každopádně zůstává jediným letošním projektem Telltale Games čtvrtá a zároveň poslední sezóna The Walking Dead.

Vypadá to, že byla hra posunuta na rok 2019 i z důvodu "personálních změn". Jinými slovy na konci loňského roku se v Telltale Games propouštělo, a to ve velkém. Své sbohem muselo dát studiu okolo 25% zaměstnanců. Zprávy o propouštění v jakémkoli herním studiu vždy zamrzí, lidé z Telltale mají ovšem hlavu vzhůru a se samotným vývojem jsou velmi spokojeni. Trochu netradiční, ale za to originální oznamovací trailer druhé sezóny si můžete připomenout níže. (Jiří Lahner)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama