Druhé DLC Mafie 3 dorazí 30. května
Novinka Druhé DLC Mafie 3 dorazí 30. května

Druhé DLC Mafie 3 dorazí 30. května

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

Po boku agenta Donovana se postavíte zákeřnému nepříteli a vydáte se na tropický ostrov plný nových nepřátel a herních možností.

Reklama

Nedávno jsme tu měli první placené DLC pro Mafii 3 nazvané Faster, Baby! (v překladu Přidej, kotě!) a už se blíží druhý přídavek. Příběhové rozšíření Stones unturned (Na kameni kámen) vyjde 30. května, a to na všechny platformy.

Jak už víme z dřívějška, v tomhle DLC bude hrát zásadní roli pravděpodobně nejoblíbenější nová postava hry, agent John Donovan. V roli Lincolna budete po jeho boku bojovat proti jistému Connorovi Aldridgovi, novému nepříteli, který se objeví v New Bordeaux. On a Donovan mají společnou minulost a i když jsou oba patrioti, jejich metody se rozchází, a tak je Aldridge považován za hrozbu, se kterou se musí Lincoln a Donovan vypořádat.

Tento boj hráče zavede až na tropický ostrov, kde kromě radikálně odlišného zasazení, evokujícího válku ve Vietnamu, dojde na nové nepřátele nebo nové zbraně a možnosti boje. Třeba RPG, odstřelovačskou podporu nebo stacionární kulomet umístěný na korbě náklaďáku.

Doufejme, že bude Na kameni kámen o poznání delší než Přidej, kotě. Jeho trestuhodně krátká herní doba je jedna z nejčastějších výtek týkajících se kvality prvního přídavku. Více se dočtete v našem postupně aktualizovaném hodnocení Season passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama