Druhou letošní posilou do Rainbow Six Siege je Mira
Novinka Druhou letošní posilou do Rainbow Six Siege je Mira

Druhou letošní posilou do Rainbow Six Siege je Mira

Michal Burian

Michal Burian

16

Nová mapa a dvě posily ze Španělska. Co je Mira zač?

Reklama

Na hráče Rainbow Six Siege čekají v letošním roce nové mapy a specialisté z různých koutů světa. Ubisoft přislíbil podporu i pro následující měsíce, což dokládá balíčkem Velvet Shell, který v dohledné době vyjde.

Dnes jsme se konečně dozvěděli o druhé posile. Jak víme z předešlých dnů, Velvet Shell hráče zavede do španělského letoviska na Ibize společně s dvojicí nových agentů. Tím prvním je nedávno odhalený Jackal s možností sledovat stopy nepřátel na zemi. Druhý operátor se jmenuje Mira. Nenechte se zmást, je to sice žena, ale dost drsná, specializuje se na vyztužené bariéry a zdi, do kterých dokáže udělat pořádnou díru.

Bližší informace o mapě a dvojici posil se dozvíme během živého streamu - od 3. do 5. února. K vydání Velvet Shell dojde 7. února, stejně jako v loňském roce, i v případě Velvet Shell získáte mapu zdarma a nové operátory si odemknete za in-game měnu ve hře, případně okamžitě se Season Passem.

Nezapomeňte, že od 2. do 5. února probíhá bezplatný víkend, každý na PC, PS4 a Xboxu One si bude moci Rainbow Six Siege vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama