Druhý Devil May Cry dorazí na Switch
Novinka Druhý Devil May Cry dorazí na Switch

Druhý Devil May Cry dorazí na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Už 19. září se můžete vrhnout na pokračování ikonické série.

Reklama

Společnost Capcom oznámila v týdnu nové vydání ikonické hry Devil May Cry 2 pro konzoli Nintendo Switch. Bohužel můžeme zapomenout na krabicové vydání, protože vyjde pouze digitálně prostřednictvím Nintendo e-shopu 19. září.

Druhý díl série Devil May Cry pokračuje po událostech z jedničky a přidává do Danteho arzenálu ještě více možností pohybu a originální styl boje posouvá na další úroveň. Můžete běhat po zdech, abyste zaútočili na slabé místo nepřátel a pak na ně ze svých zbraní seslali Rain Storm kulek.

Zahrát si můžete buď jako Dante nebo jako nová femme fatale Lucia, která upřednostňuje smrtící útoky dýk před střelbou ze zbraní a využívá svou rychlost ninja reflexů. Po naplnění Devil Trigger měřidla se můžete proměnit v mocného démona, který má daleko vyšší sílu a větší rychlost. Když se Dante a Lucia ocitnou v démonické formě, mohou navíc používat Devil Hearts. Jde o amulety se zvláštními schopnostmi, jako je létání, super rychlost nebo dokonce zpomalení času.

Devil May Cry 2 také nabízí odemykatelný bonusový režim Bloody Palace, kde lze zabíjením jedné vlny útočících nepřátel za druhou získat dostatečné množství červených orbů.

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama