Druhý teaser láká na Star Wars: The Force Awakens
Novinka Druhý teaser láká na Star Wars: The Force Awakens

Druhý teaser láká na Star Wars: The Force Awakens

Martin Cvrček

Martin Cvrček

49

Na Battlefront od DICE si musíte počkat do zítřejšího večera, ale už nyní se můžete podívat na druhý teaser filmové sedmé epizody.

Reklama

Na konci listopadu jsme vás upozorňovali na první teaser Star Wars: The Force Awakens (v českém překladu Síla se probouzí), sedmou epizodu filmové ságy. A tak vás logicky musíme upozornit i na ten druhý, který si odbyl svou premiéru na čerstvě zahájené akci Star Wars Celebration v Anaheimu v Kalifornii.

Nemá cenu popisovat obsah teaseru, jen se na něj podívejte sami, nutno ale říct, že tradičně vyvolává více otázek než odpovědí. A že ta pouštní planeta není Tatooine, ale nová planeta nazvaná Jakku.

Připomínáme, že na Star Wars Celebration se premiéry dočká i dlouho očekávaný Star Wars: Battlefront od DICE. Trailer ze hry uvidíme zítra v rámci panelu, který začíná v 19:30 našeho času. Zbývá otázka, co dalšího čeká na nás, běžné smrtelníky po celém světě, kteří nemají možnost cestovat do Kalifornie. Návštěvníky Celebration totiž čeká i možnost okusit gameplay.

Pokud to do zítřka nemůžete vydržet, zaměřte svou pozornost na konec teaseru. V malém okně v levé části obrazovky můžete vidět drobnou ukázku Battlefrontu, konkrétně boj rebelů proti Impériu v lesích měsíce Endor (thx Rivers25).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama