Druhý výroční event Overwatch začne 22. května a nabídne všechny věci z předchozích eventů
Overwatch Novinka Druhý výroční event Overwatch začne 22. května a nabídne všechny věci z předchozích eventů

Druhý výroční event Overwatch začne 22. května a nabídne všechny věci z předchozích eventů

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Chybět nebudou ani vlastní nové věci.

Reklama

Za přibližně týden a půl to budou už dva roky od vydání střílečky Overwatch od Blizzardu. A i po dvou letech jde stále o populární hru, do které se každý měsíc dostává alespoň jeden významný update. Není tomu tak dávno, co skončil event Archives, který nabízel příběhovou PvE misi Retribution, a už se na nás valí další event.

Tím je tentokrát očekávaný Anniversary, který slaví výročí hry. Jako klasicky nabídne nový event několik nových kosmetických předmětů - konkrétně 8 legendárních skinů a 3 epické a tanečky pro Doomfista, Moiru a Brigitte. Mezi dalšími novinkami je nová mapa Petra, která je určena výhradně pro Deathmatch. Ten navíc nabídne svou vlastní kompetitivní verzi.

Od 25. do 29. května rovněž proběhne free weekend, během kterého si mohou hráči na PC, PS4 nebo Xbox One hru vyzkoušet (s naprosto veškerým obsahem k dispozici). Za zmínku také stojí, že v případě PS4 verze nebudete během free weekendu potřebovat členství PS+.

22. května také vyjde Legendary Edition hry, která nabídne "sety patnácti legendárních, epických a Origin skinů”. Co přesně to znamená zatím není úplně jasné. A nevíme ani cenu. Nejdůležitější a nejzajímavější věcí celého eventu je ovšem fakt, že v lootboxech budete mít možnost najít všechny kosmetické předměty ze všech předchozích eventů a k dispozici budou také dřívější brawly, jako je například Lúcioball, Junkenstein's Revenge nebo i Archives. Jde rozhodně o unikátní příležitost, kterou by byla škoda propásnout.

Samotný event poběží od 22. května do 12. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama