Druhý Yo-kai Watch vychází v Severní Americe 30. září
Novinka Druhý Yo-kai Watch vychází v Severní Americe 30. září

Druhý Yo-kai Watch vychází v Severní Americe 30. září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Ale dnes to není vše, v novince najdete další související s oznámení.

Reklama

Před několika týdny jsme se i v Evropě dočkali lokalizovaného vydání prvního dílu veleúspěšné série Yo-kai Watch (naši recenzi můžete očekávat v nejbližší době) a Nintendo již teď přišlo s termínem vydání "dvojky" pro 3DS v Severní Americe. Dojít k němu má již letos 30. září a bude, stejně jako v Japonsku, k dispozici ve dvou verzích: Yo-kai Watch 2: Bony Spirits a Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls (v originále Yo-Kai Watch 2: Ganso and Yo-Kai Watch 2: Honke). Rozdíl mezi nimi je v tom, že příslušné Yo-kaie lze nalézt pouze v té dané hře.

Za vývojem druhého dílu stojí opět studio Level-5 a i toto pokračování nabízí stejný typ RPG hry kombinované s adventurními prvky, jako v případě první hry. Na prozkoumání ale bude mnoho nových oblastí (i mimo město Springdale), více než 100 nový Yo-kaiů, nové a lepší in-game Yo-kai hodinky a přibude také schopnost cestovat v čase zpět do minulosti.

Kromě této nové hry přišlo s oznámením i Hasbro. To chystá na podzim tohoto roku novinky do řady Yo-kai Watch hraček. Jednou z nich jsou Yo-kai Watch Model Zero, navržené tak aby vypadaly, jako hodinky, které nosí Nate v druhé řadě animovaného seriálu. Víceméně to znamená, že disponují technologií Yo-kai Motion, umožňující vkládat do přístroje Yo-Motion karty Yo-kai Medal a sledovat promítanou animaci postavičky. Tyto medaile mají být vydány spolu s novými hodinkami a dalším Yo-kai Watch příslušenstvím, velkými plyšovými hračkami a pohyblivými, elektronickými figurkami. V plánu je také karetní sběratelská hra, ale nemáme informace, jak to vypadá s distribucí v Evropě, takže jsou tyto informace platné prozatím pouze pro zámoří.

A ještě jedna informace spojená s touto sérií. Disney XD oznámili na letošní léto chystanou premiéru druhé řady anime Yo-kai Watch.

A jen pro zajímavost, v Japonsku vyjde Yo-kai Watch 3 už 16. července a níže se můžete podívat na jeden z japonských trailerů na Yo-kai Watch 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama