Duben s Games with Gold
Novinka Duben s Games with Gold

Duben s Games with Gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Xbox Xbox One

Čtveřice titulů rozličných žánrů.

Reklama

V měsíci březnu se předplatitelé služby Xbox Gold dočkali například poměrně povedené epizodní adventury od Telltale Batman: Enemy Within či Sonic: Generations. Duben následně bude především ve znamení poctivých závodů a povedeného RPG.

Project Cars 2 (od 1. do 30. dubna)

Project Cars 2 nabízí přes 180 vozidel, v nichž se můžete projet na 140 různých tratích a hned v několika režimech, za pomoci opravdu povedeného jízdního modelu. Ostatně o povedenosti této závodní hry svědčí i naše recenze (8/10), v níž především chválíme právě onen nekompromisní závodní model, rozmanitost počasí či mnoho možností nastavení vašeho vozu. Takže proč to bezplatně nezkusit, že?

Fable Anniversary (od 1. do 15. dubna)

Fable Annivesary je povedenou předělávkou klasického RPG titulu z roku 2005 - Fable: The Lost Chapters od Lionhead Studios a Big Blue Box. Ta nabízí zcela nové textury, předělané modely či systém osvětlení, což nabízí ten nejlepší možný způsob, jak si tuto hru užít.

Toybox Turbos (od 16. do 30. dubna)

V této arkádové závodní hře se budete prohánět na 18 okruzích, situovaných do běžné domácnosti. Ve 35 vozidlech se tak budete prohánět například po kuchyňském stole, v garáži či obýváku. K neutuchající zábavě i pro ty nejmenší budou následně dopomáhat různé power-upy a herní režimy (ve hře jich nalezneme celkově šest).

Knights of Pen and Paper Bundle (od 16. dubna do 15. května)

Tento vynikající menší titul potěší všechny fanoušky klasického D&D (či Dračáku), kteří se v těchto těžkých časech nemohou stýkat na svých pravidelných schůzkách. Knights of Pen and Paper totiž nabízí hromadu RPG zábavy s výtečně napsanými dialogy, napěchovaných ohromnou hromadou různých kulturních narážek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama