Dubnové hry s Xbox Live Gold
Novinka Dubnové hry s Xbox Live Gold

Dubnové hry s Xbox Live Gold

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Čekají nás Vikingové, závody tahačů, paralelní světy a akční retro.

Reklama

Ani letošní měsíc se neobejde bez nových her v rámci programu Xbox Games with Gold. Tentokrát se můžeme těšit na bojování s mýtickými zvířaty za Vikingy ve hře Vikings: Wolves of Midgard, závodění s velkými trucky v Truck Racing Championship, bojování v paralelním světě u hry Dark Void a akční run-and-gun retro titul Hard Corps: Uprising.

Vikings: Wolves of Midgard zavede hráče do mytologického světa, kde bude muset bojovat proti démonovi jotunovi a celé plejádě mýtických zvířat Ragnaroku. Truck Racing Championship nabídne závody a výběr okolo 45 obřích 5tunových tahačů s výkonem 1 000 koní ve 14 celosvětových okruzích. Dark Void naopak zase hráče přivítá do zlověstného paralelního světa plného nepřátelských mimozemšťanů a velkého tajemství. Svou vlastní legendu pak budou hráči vytvářet v retro akci typu run-and-gun s názvem Hard Corps: Uprising.

Všechny zmíněné tituly budou v rámci dubna dostupné předplatitelům služby Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate na konzolích Xbox One a Xbox Series X|S, a to konkrétně:

  • Vikings: Wolves of Midgard - od 1. do 30. dubna
  • Truck Racing Championship - od 16. dubna do 15. května
  • Dark Void - od 1. do 15. dubna
  • Hard Corps: Uprising - od 16. do 30. dubna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama