Duchovní nástupce Burnoutu dorazí v dubnu
Dangerous Driving Novinka Duchovní nástupce Burnoutu dorazí v dubnu

Duchovní nástupce Burnoutu dorazí v dubnu

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

PC verze bude ovšem pouze na Epic Games Store.

Reklama

Dangerous Driving prezentuje studio Three Fields Entertainment jako duchovního nástupce legendárního Burnoutu, zejména potom Burnoutu Paradise z roku 2008. Zda se hra skutečně k němu přiblíží, budeme moci zjistit 9. dubna, kdy vyjde na počítače, PlayStation 4 a Xbox One. Ovšem PC verze bude pouze na Epic Games Store, bylo dnes oznámeno. Cena byla stanovena na 30 dolarů/euro za digitální verzi.

Dangerous Driving zahrne 7 různých míst, dohromady 30 závodů a 7 různých typů událostí, z nichž mnohé budou inspirované oblíbenými režimy z Burnout. Sami vývojáři zmiňují Survival Mode, Pursuit Mode a Boost Chain Races. Tím pádem máme čekat oblíbený Pursuit, kde převezmeme roli policistů a pokusíme se zastavit bezohledné řidiče/závodníky.

Dále hra nabídne odemykatelné vozy a schopnosti, které lze získat závoděním online proti jiným hráčům nebo offline proti „nemilosrdné“ umělé inteligenci.

Studio Three Fields vedou spoluautoři série Burnout, Fiony Sperry a Alex Ward, kteří vlastně založili Criterion Games. Jejich prvními hrami pod novou firmou byly Dangerous Golf, Lethal VR a Danger Zone 1 a 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama