Duchovní nástupce Rollcage dorazí během podzimu
GRIP Novinka Duchovní nástupce Rollcage dorazí během podzimu

Duchovní nástupce Rollcage dorazí během podzimu

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na PC a konzole zavítají futuristické závody GRIP, v nichž pojede rychlostí až 1234 km/h.

Reklama

Futuristické závody GRIP se v předběžném přístupu na Steamu po dvou letech a čtyřech měsících dostávají do fáze, kdy je studio Caged Element Inc. schopno oznámit datum vydání plné verze. Duchovní nástupce oblíbeného Rollcage si to na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch přisviští během letošního podzimu. V Early Access na Steamu stojí hra 19,99€.

Lákadlem GRIP je ohromná rychlost. S vozy budete ve futuristických závodech jezdit až 767 mil v hodině, což v přepočtu na kilometry je přes 1234 km/h. To je pro nás smrtelníky nepředstavitelný fičák. Díky tomu jde o nejrychlejší závodní hru na čtyřech kolech. V téhle navíc budete závodit po stěnách i stropu a k tomu všemu čelit nástrahám od svých soupeřů a vyhýbat se nebezpečnému prostředí. Vybírat budete z 15 obrněných vozidel. Některá jsou rychlá, zatímco jiná pomalejší, ale za to mnohem brutálnější a s lepší ochranou. S nimi se budete snažit zdolat rekordy na 19 tratích napříč různými nepřátelskými a mimozemskými světy. Naštěstí na výběr budete hned 11 ničích a elektrických zbraní, které vám poskytnou výhodu, abyste se ujali vedení v závodě.

To a mnohem víc si budete užívat v šesti módech. Nechybí klasické okruhové závody, eliminace, časovky či deathmatch v arénách.

GRIP pohání Unreal Engine 4 a na PS4 Pro a Xboxu One X bude hra vylepšena, prý přinese okouzlující vizuální obraz s velkolepou fyzikou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama