Duchovní nástupce Syndicate dostal na Steamu předběžný přístup.
Satellite Reign Novinka Duchovní nástupce Syndicate dostal na Steamu předběžný přístup.

Duchovní nástupce Syndicate dostal na Steamu předběžný přístup.

Redakce

Redakce

6

Za 25,19 euro si můžete koupit Early Access verzi.

Reklama

Většina z vás si jistě pamatuje strategii Syndicate z přelomu 20. a 21. století, kde ovládáte skupinu panáčku a střílíte nepřátele. Právě hra s názvem Satellite Reign, která vstoupila do předběžného přístupu na Steamu, by měla být něco jako nástupce této legendární strategie. Zajímavý je také fakt, že na titulu pracoval právě jeden z vývojářů Syndicate Wars z roku 1996 a to jmenovitě Mike Diskett.

Jak už je u série zvykem, tak i tento „duchovní nástupce" bude probíhat ve stylu ovládání jednotky agentů, kteří mají odlišné schopnosti, operující v temném a hrozivém městě z budoucnosti a snaží se v něm získat nadvládu. Samozřejmě nesmí chybět akce v reálném čase. Herní svět je vytvořený tak, aby vám ulehčil průchod hrou a dal vám co nejvíce volnosti, takže můžete vytvářet různé taktiky, které by nikdo neočekával. Je zde možnost vyzbrojit váš tým až k prasknutí, nebo zvolit tichou cestu a zkoušet to přes různé hackování nepřátel a jejich infrastruktury.

Titul má určitě budoucnost a pro všechny milovníky původního Syndicate by měl být samozřejmostí. Na Steamu je dostupný za částku kolem 700 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama