Duke Nukem Forever je na hraně slušnosti
Duke Nukem Forever Novinka Duke Nukem Forever je na hraně slušnosti

Duke Nukem Forever je na hraně slušnosti

Michal Burian

Michal Burian

34

Akce Duke Nukem Forever je na hraně slušnosti, hrozí jí snad cenzurování? Obávají se toho zejména tvůrci + popis nevídaného traileru a detaily.

Reklama

Striptérky, holá ňadra, bezdůvodné nadávky, slova f***ing velkými písmeny nebo střílení do genitálií obrovského mimozemšťana. To vše a mnohem více by mohlo dělat akci Duke Nukem Forever problémy s hodnocením v různých regionech.

Právě výše zmíněné bylo k vidění v nejnovějším traileru, který byl prezentován na tiskové konferenci v Londýně. Trailer se však nesměl natáčet a nikterak zaznamenávat, což následně vysvětlil šéf Gearbox Randy Pitchford: "Nechceme potrestat naše přátele v Take-Two za naši kreativitu, proto prosím následující video v žádném případě nenatáčejte."

Randy Pitchford dále dodal, že se bojí, aby byl Duke Nukem Forever hodnocením ESRB a PEGI schválen. Kromě již zmíněných slov a scén obsahuje hra také striptérky u tyče a záběr, na němž je hlavní hrdina obnažován dvěma ženami najednou.

Na povrch vyplula ještě jedna zajímavá zpráva. Šéf studia 3D Realms byl hře tak oddaný, že do vývoje investoval 20 až 30 milionů dolarů, přičemž byl ochoten hru raději zrušit, než aby vyšla nedodělaná nebo špatná, což se nakonec také stalo a vývoj převzala firma Gearbox Software.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama