Duke Nukem Forever je v Japonsku "výkalem roku"
Duke Nukem Forever Novinka Duke Nukem Forever je v Japonsku "výkalem roku"

Duke Nukem Forever je v Japonsku "výkalem roku"

Michal Maliarov

Michal Maliarov

18

Značně nepovedený nostalgický návrat Duka nepřestává dostávat na zadek. Tentokrát byl v Japonsku označen za nejhorší hru uplynulého roku.

Reklama

Informuje o tom plátek Kotaku, který dodává, že se titulu Duke Nukem Forever poštěstilo v Japonsku ukousnout ocenění „Největšího shitu roku 2012“, a to doslova.

Aby se hra o podobnou cenu mohla poprat, musí vyjít v rozmezí 1. ledna a 31. dubna daného roku. Poté se dají dohromady všechny recenze a uživatelké ohlasy a hodnocení, z čehož vzejde vítěz. Ačkoliv Duke vyšel do světa už 10. června roku 2011, v Japonsku se nejspíše opozdil až do toho minulého.

Do slosování se nedostávají indie hry a tituly pro handheldy, které mají své vlastní „zlaté maliny“.

Pokud vás zajímají důvody toho, proč byl nový Duke označen za výkal roku, pak vězte, že jde o neustálé zamrzání, extrémně dlouhé nahrávání, špatné ukládání, zbabraná umělá inteligence a vlastně i všechno ostatní. Zkrátka stejné důvody, proč titul dostal čočku i ve zbytku světa.

I když si nejsme jisti, zda si Duke Nukem Forever takovou poctu opravdu zaslouží, rozhodně se těšíme, až do Japonska dorazí Aliens: Colonial Marines. To budou muset kluci vymyslet úplně nové ocenění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama