Důležitý milník. Cyberpunk 2077 lze dohrát
Cyberpunk 2077 Novinka Důležitý milník. Cyberpunk 2077 lze dohrát

Důležitý milník. Cyberpunk 2077 lze dohrát

Michal Burian

Michal Burian

29
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Obsah je hotov, teď se bude jen vše ladit, vychytávat chyby a celkově hru zlepšovat.

Reklama

Kdy vyjde očekávaná novinka od tvůrců série Zaklínač? Na tuhle otázku se ptá celý internet. Polské studio CD Projekt RED mlčí a místo konkrétních informací ukazuje pozvaným novinářům za zavřenými dveřmi hodinovou prezentaci hry se vším všudy. Na jedné takové byl začátkem týdne redaktor Zingu. Kuba Němec měl možnost vidět Cyberpunk 2077 v pohybu, viděl vše potřebné, dokonce se dozvěděl i spoustu informací o příběhu. O něm ale musí mlčet.

Prezentace na Gamescomu byla podobná té z červnové E3. Autoři se pochlubili vyladěnější verzí s mužským hlavním hrdinou, zatímco v Los Angeles byla k vidění ženská verze. Ve hře si totiž můžete zvolit pohlaví.

V preview jsme psali, že ukázka pocházela z pre-alfa verze. V CD Projektu RED jsou ale dál. Podle nejnovějších informací lze dohrát Cyberpunk 2077 od začátku do konce. Vývojáři se k tomuto důležitému vývojovému milníku dopracovali po šesti letech. V dalších měsících budou hru testovat, vychytávat chyby, ladit a celkově zlepšovat. Zároveň prý nejsou hotovy všechny assety. Rozhodně to tedy neznamená, že Cyberpunk 2077 vyjde v následujících měsících. Osobně bych to viděl klidně na podzim 2019, případně začátek roku 2020.

Doufejme, že se brzy dozvíme další novinky. Zatím si přečtěte naše dojmy z prezentace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama