Dungeons 3 bude větší, lepší a na konzole
Dungeons 3 Novinka Dungeons 3 bude větší, lepší a na konzole

Dungeons 3 bude větší, lepší a na konzole

Michal Burian

Michal Burian

2

Strategický simulátor, kde se stanete správcem komby. Předešlý díl nás hodně zaujal.

Reklama

Dungeons 2 se nám líbilo, tenhle strategický simulátor, kde se stanete správcem kobky, se vydal správným směrem a získal od nás v recenzi krásných 8/10 za příběh, humor, mix RTS a Keeper žánru a řadu vylepšení oproti prvnímu dílu. Vadili nám akorát bugy a horší optimalizace. To vše by mohlo být v dnes oznámeném Dungeons 3 vychytáno a opraveno.

Dungeons 3 má opět na starost studio Realmforge ve spolupráci se společností Kalypso Media. Novinkou je, že třetí díl vyjde nejen na PC, Mac a Linux, ale také na PlayStation 4 a Xbox One. Poprvé se tak titul ze série Dungeons podívá na konzole, stane se tak během podzimu letošního roku.

Podle tiskové zprávy má jít o dosud největší, nejlepší a nejpropracovanější simulátor bludiště. Budete muset popustit uzdu svým myšlenkám, abyste vytvořili jedinečné podzemní dungeony. K dispozici budete mít širokou škálu pokojů, pastí a dalších věcí, včetně nejděsivější armády, kterou kdy svět viděl. Dungeon budete moci naplnit ohavnými tvory, kteří se vynoří ze tmy. Do boje povedete armádu orků, zombií a mnoha dalších děsivých stvoření.

Jednotlivé levely budou náhodně generované, aby žádná hra nebyla stejná. Nikdy tak nebudete vědět, co na vás zrovna čeká. V kampani bude připraveno 20 misí, které mají zabrat přes 20 hodin hraní. Zabavit se budete moci u zbrusu nového kooperativního módu pro dva hráče.

Hlavní postavou se stane temná elfa. Kněžna Thalya se spojila s pánem dungeonů a postupně si musí podmanit celý svět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama