Dva obchody uveřejnily možné datum vydání Mass Effect Legendary Edition
Novinka Dva obchody uveřejnily možné datum vydání Mass Effect Legendary Edition

Dva obchody uveřejnily možné datum vydání Mass Effect Legendary Edition

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oficiální oznámení se zdá být na spadnutí.

Reklama

Po mnoha měsících nejrůznějších spekulací jsme se konečně dočkali 7. listopadu (N7 den) oficiálního oznámení remasteru původní trilogie oblíbené série Mass Effect. Krátká upoutávka bohužel neposkytla přesné datum vydání a jediné, co jsme doposud věděli bylo, že by k němu mělo vyjít v první čtvrtině letošního roku. Nyní se však zdá, že dvěma obchodům nezávisle na sobě datum vydání uniklo.

Podle singapurského webu Shopitree a indonéského herního obchodu GSShop je datum vydání Mass Effect Legendary Edition stanoveno na 12. března. Ačkoli je zde samozřejmě šance, že se jedná o chybu, stále se jedná o dva různé zdroje, které tuto informaci uveřejnili v podobný čas. Pokud by však skutečně mělo k vydání 12. března dojít, bylo by velmi pravděpodobně, že je oficiální potvrzení na spadnutí.

Jak již delší dobu víme, hráči se mohou samozřejmě těšit na vyšší rozlišení i framerate. Vylepšeny mají být i textury, shadery, modely postav a efekty. Hra poběží v 4K Ultra HD a vyjde ve verzích pro Xbox One, PlayStation 4 a PC, se zpětnou kompatibilitou a specifickými vylepšeními pro Xbox Series X a PlayStation 5. Kromě toho samozřejmě balení obsáhne veškeré DLC přídavky.

Níže se můžete podívat na snímky zachycující datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama