Mass Effect Legendary Edition údajně míří do Game Passu
Novinka Mass Effect Legendary Edition údajně míří do Game Passu

Mass Effect Legendary Edition údajně míří do Game Passu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Microsoft Store možná odhalil další informace.

Reklama

Legendarní sci-fi sága ve vylepšeném kabátku, Mass Effect Legendary Edition, pravděpodobně zamíří do předplatného Xbox Game Pass Ultimate. Naznačují to screenshoty z Microsoft Storu. Ty znázorňují zlevněné hry během akce Black Friday, a právě u slevy na trilogii vesmírného RPG je také nápis "Game Pass". Na tuto skutečnost upozornili někteří uživatele Twitteru, nicméně v současnosti mohu potvrdit, že podobný nápis je znázorněný také u české verze Microsoft Storu. Zatím ovšem není jasné, kdy přesně by měla hra do předplatného dorazit.

Zařazení hry do Xbox Game Pass Ultimate je pochopitelné a vlastně bylo jen otázkou času, neboť součástí tohohle předplatného je také služba EA Play, kde jsou zahrnuty veškeré tituly od vydavatelství Electronic Arts, pod které značka Mass Effect spadá. Ty nejnovější hry jsou potom do knihovny přidány s určitou časovou rezervou.

Mass Effect Legendary Edition obsahuje všechny tři původní hry v remasterované podobě a optimalizované pro rozlišení 4K. Součásti tohohle balíčku je taky více než 40 DLC. Hra vyšla letos v květnu a stojí za ní legendární studio BioWare, které rovněž chystá nový díl ze série Mass Effect.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama