Dva obrázky připomínají State of Decay 2
State of Decay 2 Novinka Dva obrázky připomínají State of Decay 2

Dva obrázky připomínají State of Decay 2

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nakřáplé sklo okna a zdánlivě poklidný hřbitov.

Reklama

Než se State of Decay 2 pořádně přihlásí o pozornost (rozjede se reklamní kampaň), musíme vzít za vděk i drobečky. Těmi je dnes dvojice obrázků, které vývojáři zveřejnili na Twitteru.

Na prvním screenshotu vidíme nakřáplé sklo okna, které můžete rozbít a dostat se do baráku/chatky. Jen si musíte dát pozor, hluk přiláká krvežíznivé zombíky z okolí. Druhý obrázek ukazuje zdánlivě poklidný hřbitov. U něj jsou větrné elektrárny a v pozadí hory. Na první pohled místo, kde si můžete odpočinout, nikdy ale nevíte, kolik nakažených je v okolí.

„18 měsíců po zombie apokalypse armáda opouští uprchlický tábor v americkém maloměstě. Ti, kteří zbyli, se musí spojit, aby přežili pád civilizace a vzkříšení nemrtvých. Ve State of Decay 2 je na vás, abyste shromáždili přeživší, postavili komunitu a předefinovali, co znamená přežít,“ lákají vývojáři.

State of Decay 2 je v plánu na letošní rok pro Xbox One a PC s Windows 10. V červnu na E3 v Los Angeles tvrdil vydavatel, že dorazí na jaře. Od té doby ale nemáme žádné zprávy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama