Dvě další postavy z hororu White Day: A Labyrinth Named School
Novinka Dvě další postavy z hororu White Day: A Labyrinth Named School

Dvě další postavy z hororu White Day: A Labyrinth Named School

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

A pomalu se můžeme začít těšit i na pokračování White Day 2: Swan Song.

Reklama

Třetí a čtvrtý trailer ze série videí, která má za úkol seznámit hráče s postavami korejské hororové adventury White Day: Labyrinth Named School, nám představí dvě dívky. Arc System Works má vydání hry naplánováno celosvětově na 22. srpna pro PC přes Steam a následně se v Evropě dočkáme PlayStation 4 verze 25. srpna.

První z dnešních hrdinek je Ji-Hyeon Seol (pokud se ale dostanete k japonské verzi, bude se jmenovat Hikari Tominaga). Jde o celkem zvědavou dívku, která ale věčně bojuje se stydlivostí a ve hře bude většinou velmi vyděšená. Hlavnímu protagonistovi Hee-Minovi bude pomáhat vyšetřovat tajemství, které číhají za zdmi Yeondu High School, a také se časem dovíme, co ji do školy přilákalo.

V dalším traileru se seznámíme s Yoo Ji-min (v japonské verzi přejmenovaná na Hinu Kisaragi). Yoo je druhým hlavním hrdinou hororu White Day: Labyrinth Named School a jde teprve o studentku prvního ročníku střední školy Yeondue, je fascinována a obdivuje Han So-Younga a považuje Lee Hui-Min za něco jako škodlivý hmyz.

Když se přehoupneme přes informace ohledně nových trailerů, čeká na nás ještě jedno zajímavé oznámení od společnosti Sonnori Corporation, dříve známé jako ROI Games. Jde o oznámení pokračování tohoto hororu White Day 2: Swan Song pro PlayStation 4, které má vyjít někdy v roce 2018. Jiný název není až tak nepochopitelný, protože White Day: A Labyrinth Named School byla totiž poprvé oznámena někdy v květnu roku 2016 pod názvem White Day: Swan Song pro PlayStation VR.

Co se týče White Day 2: Swan Song toho ale víme málo. Prozatím jen že se bude jmenovat White Day 2: Swan Song v korejském regionu i anglicky mluvících zemích. Bude podporovat PlayStation VR, ale budete si ji moci zahrát i klasicky bez VR příslušenství. A v současné době neexistují plány na vydání hry na počítačích.

Můžete se ale podívat na oficiální internetovou stránku, na které Sonnori uvádí, že brzy připraví i anglickou mutaci.

Ji-Hyeon Seol

Yoo Ji-min

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama