Dvě hry zdarma na Epic Game Store
Observer Novinka Dvě hry zdarma na Epic Game Store

Dvě hry zdarma na Epic Game Store

Michal Jonáš

Michal Jonáš

10
Platformy Windows PC

Na dvojici kvalitních hororových her ušetříte skoro 900,-!

Reklama

Jak to na Epic Game Store chodí každý týden, tak po minulé sci-fi strategii Surviving Mars obchod dnes nahodil znovu novou dvojici plných her, které rozdává zadarmo. Jsou to tyto:

Alan Wake's American Nightmare

Druhý díl ságy Alan Wake od Remedy Entertainment vyšel v roce 2012 na X360 a PC po dvou letech od prvního dílu. Jedná se o dobrodružně horovou akční hru z pohledu třetí osoby, která na prvního Alana Wakea přímo nenavazuje, nýbrž je to odbočka se stejným hlavním hrdinou. Titul dostával o něco horší hodnocení než první díl, ale stále to byly sedmičky a osmičky, naše recenze také 8/10. Hra má české titulky!

 

Dvě hry zdarma na Epic Game Store

 

Observer

V tomto psychologickém hororu z první osoby od Bloober Teamu (naposledy vyrobili Layers of Fear 1/2 a Blair Witch) z roku 2017 si jednu z hlavních rolí zahrál herec Rutger Hauer. Vy se zhostíte postavy detektiva ve světě budoucnosti roku 2084, jenž se umí dostat do mozkových implantátů lidí nejen pro účely výslechů. Hra dostávala velmi pozitivní, vesměs osmičkové a devítkové recenze, my jsme jí dali 8/10.

 

Dvě hry zdarma na Epic Game Store

 

Obě tyto hry budou v nabídce zdarma zase jeden týden, posléze je nahradí dvojice Layers of Fear také od stejných autorů Observeru a Q.U.B.E. 2.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama