Dvě obtížnosti v Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka Dvě obtížnosti v Detroit: Become Human

Dvě obtížnosti v Detroit: Become Human

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4

Bezstarostná s důrazem na příběh a náročná s férovými výzvami, v nichž chyba může znamenat ztrátu postavy.

Reklama

God of War je minulostí, pozornost herních magazínů se stáčí k další PlayStation 4 exkluzivitě. 25. května s českými titulky vyjde thriller Detroit: Become Human, který si můžete od dnešního dne vyzkoušet díky demoverzi. Ta má 2,92 GB, je lokalizována a zahrajete si v ní úvodní část Hostage s Connorem, androidem sloužícího na místním policejním oddělení.

Pokud by vás zajímalo, jak bude příběh pokračovat a zda má Detroit: Become Human i po demoverzi co nabídnout, přečtěte si naše včerejší dojmy. V Praze jsme si totiž nedávno novinku od francouzského studia Quantic Dream zahráli.

Demo Detroit: Become Human odhalilo počet obtížností. Pokud se něco nezmění, tak si budeme moci v plné verzi zvolit mezi dvěma možnostmi: Bezstarostná a náročná. S bezstarostnou obtížností se budete soustředit na příběh, ovládání je jednodušší, výzvy méně náročné a celkově je nižší šance na ztrátu postavy. Náročná je určena pro zkušenější hráče, kteří se chtějí plně ponořit do příběhu s pokročilým ovládáním a férovými výzvami, v nichž chyba může znamenat ztrátu postavy.

Detroit: Become Human předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama