Dvojice Steins;Gate her dorazila na Switch
Novinka Dvojice Steins;Gate her dorazila na Switch

Dvojice Steins;Gate her dorazila na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Steins;Gate 0 je konečně na Switchi a romatický Steins;Gate: My Darling’s Embrace také na PS4 a PC.

Reklama

Vydavatelská společnost Spike Chunsoft přinesla na západní trh další hry ze série Steins;Gate. Jedná se o Steins;Gate 0 ve verzi pro konzoli Switch a Steins;Gate: My Darling’s Embrace, kterou kromě Switch verze najdete také na konzilo PS4 a na Steamu pro PC.

Steins;Gate 0

Steins;Gate 0 můžete bohužel zakoupit pouze prostřednictvím Nintendo eShopu se zavádějící 674 Kč (později za 749 Kč) a pokračovat v cestování v čase s tím rozdílem, že vašim největší problémem bude umělá inteligence. Vašim úkolem tak bude pomoci skupině mladých studentů "ohnout" čas a zabránit vzniku třetí světové války.

Krásná kresba a poutavý příběh nazvaný Alternate Worldline nás seznámí s tím co se stane, když hráči v původním příběhu selžou. Interakce s příběhem je prováděna prostřednictvím chytrého telefonu a vaše odpověď, nebo případné mlčení, bude mít vliv na konec příběhu.

Román Steins;Gate 0 byl poprvé vydán v Japonsku pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu v prosinci roku 2015 a ve verzi pro PC v srpnu roku 2016. Do angličtiny lokalizovaná verze byly následně vydány pro PlayStation 4 a PS Vitu v listopadu roku 2016 a pro PC v květnu roku 2018. Nakonec se hra dostala i na konzoli Xbox One a to v únoru 2017 v Japonsku a ve finále i na Switch v březnu 2019, ale jako součást kolekce Steins;Gate: Divergencies Assort.

Dvojice Steins;Gate her dorazila na Switch

Steins;Gate: My Darling’s Embrace

Dalším titulem, který Spike Chunsoft přináší západu, je Steins; Gate: My Darling's Embrace. Tento romantický vizuální román bude k mání digitálně pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze přes Steam) za startovní cenu 674 Kč (běžná cena je 749 Kč).

Steins;Gate: My Darling’s Embrace byl v Japonsku poprvé vydán pro Xbox 360 v červnu 2011 a v dubnu 2012 byl portován na PSP, pak v květnu 2012 na PS3, na PS Vitu v březnu 2013 a konečně v říjnu 2013 na přístroje s iOS.

V březnu 2019 byl v Japonsku pro Switch vydán soubor her Steins;Gate: Divergencies Assort a toto je vůbec první anglická lokalizace a první porty na PlayStation 4 a PC.

Dvojice Steins;Gate her dorazila na Switch

Zdroj: Spike Chunsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama