Steins;Gate 0 u nás ještě tento měsíc
Novinka Steins;Gate 0 u nás ještě tento měsíc

Steins;Gate 0 u nás ještě tento měsíc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Termín vydání vizuálního románu bylo oznámeno na MCM Comic-Conu v Londýně.

Reklama

Další dobrá zpráva k nám tentokrát dorazila z Londýna, konkrétně z MCM Comic-Conu. Tady totiž PQube oznámili datum vydání vizuálního románu Steins;Gate 0 v Evropě. Pro PlayStation 4 a PS Vitu vyjde v krabičce i digitálně už 25. listopadu.

Hra Steins;Gate 0 bude k dispozici v omezeném množství také v limitované edici s artbookem a v exkluzivní edici Amadeus. Ta bude obsahovat soundtrack, artbook, odznáčky a postavičku Upy, ale netušíme, jestli se k nám vůbec dostane.

Steins;Gate 0 nám nabídne zcela nový příběh, zasazený do sci-fi prostředí této uznávané série vizuálních románů. Steins;Gate je svými fanoušky i kritiky oblíbená díky neuvěřitelně "živým a skutečným" postavám a skvělému vyprávění příběhu. Steins; Gate je dokonce považován za největší vizuální novelu, jaká kdy byla vytvořena. A Steins;Gate 0 si očividně tuto reputaci výjimečně vysokého standardu s dokonalým příběhem, který zkoumá alternativní svět, udržel.

Příběh se točí kolem Okabe Rintara. Vědce, který si hořce uvědomuje, že není schopen zachránit svou životní lásku, a utápí se ve velké depresi. Postupně se vzdává svých přátel, svého výzkumu a především také samotného cestování v čas. Bohužel ale způsobí sérii událostí, které by podle všeho mohly ohrozit celé lidstvo.

Může se ale opět těšit na oblíbené postavy ze Steins;Gate. Objeví se zde Mayuri, Farris, Daru, Moeka, Luka a Suzuha a pokusí se našeho vědce přivést zpět z okraje bezedné propasti depresí. Fanoušci se ale mohli připravit na úplně nový, temnější děj, který jim pořádně zavaří mozkové závity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama