Dying Light 2 vám může zabrat až 500 hodin
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 vám může zabrat až 500 hodin

Dying Light 2 vám může zabrat až 500 hodin

Ondřej Partl

Ondřej Partl

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráče, kteří rádi sbírají vše, zřejmě čeká další dlouhá směna.

Reklama

Open-world zombie akce Dying Light 2 Stay Human dorazí už za méně než měsíc, kdy se fanoušci pravděpodobně už nemohou dočkat.

A právě pro ty byl vydán nový oficiální příspěvek, v němž se autoři chlubí tím, že vám hra může zabrat až 500 hodin, což není daleko od času, který byste potřebovali v případě, že byste šli pěšky z Varšavy do Madridu.

Nicméně je jasné, že takové obří číslo by mohlo některé lidi spíše odradit (ostatně se stačí podívat na komentáře u samotného příspěvku), avšak na takovou hodnotu se dostanete jen v případě, kdy chcete všechno dokončit na 100 %, tedy dokončit všechny questy, vidět všechny konce a prozkoumat každý kout mapy.

Pokud se ale rozhodnete, že si chcete projít pouze hlavní příběh a udělat vedlejší úkoly, tak by vám to mělo v poklidnějším tempu zabrat 70-80 hodin (s nějakým tím dodatečným průzkumem byste se pak měli stále držet pod hranicí 100 hodin). Samotná hlavní linka by následně podle dřívějších zpráv měla zabrat kolem 20 hodin (jestli budete chvátat).

Každopádně to ale vypadá, že hráče, kteří rádi sbírají vše, čeká další pořádně dlouhá směna. A kromě toho ve vzduchu visí hrozba opakujících se aktivit.

O výsledku se nicméně budeme moci přesvědčit už 4. února na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S, a to i s českými titulky.

Předobjednávku můžete udělat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama