Dying Light: Bad Blood si můžete vyzvednout zdarma
Dying Light: Bad Blood Novinka Dying Light: Bad Blood si můžete vyzvednout zdarma

Dying Light: Bad Blood si můžete vyzvednout zdarma

Denis Růžička

Denis Růžička

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Battle royale titul zdarma pro majitele prvního Dying Light.

Reklama

Před nedávnem přišla nemilá zpráva od studia Techland, kdy se jejich druhý díl zombie hry Dying Light odkládá na neurčito. Jako takovou kompenzaci vývojáři nabízí battle royale Dying Light: Bad Blood pro každého kdo vlastní první díl z roku 2015.

Stačí zamířit a zaregistrovat se na oficiálních stránkách, kde máte nárok získat jednu kopii hry. Účet si musíte propojit se svým Steam, PSN nebo Xbox účetem, záleží kde Dying Light vlastníte. Na hlavní stránce by pak mělo vám vyskočit okénko, kde po kliknutí obdržíte klíč. Nabídka nemá specifikovanou dobu trvání, ale rozhodně to nebude věčně, takže na nic nečekejte.

Dying Light: Bad Blood se liší od ostatních battle royalů svými mechanikami, které jsou výrazně odlišné než třeba u PUBG či Fortnitu. Zde totiž vstoupíte do oblasti zamořené zombíky spolu s dalšími 11 hráči. Celkově tak bude 12 z vás soupeřit na krvavém bojišti. Důležité je sbírat zbraně, ničit hnízda zombíků a kombinovat vaše útoky s parkourovými dovednostmi.

V současné době studio stále pracuje na vývoji Dying Light 2, nicméně na únor slibuje i kupu nového obsahu pro první díl a zároveň i pro jejich battle royale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama