Dying Light: Bad Blood vstoupil do Early Access
Dying Light: Bad Blood Novinka Dying Light: Bad Blood vstoupil do Early Access

Dying Light: Bad Blood vstoupil do Early Access

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC

Kombinace PvP a PvE ze světa Dying Light.

Reklama

Techland na Steamu v Early Access vydal Dying Light: Bad Blood, novou online hru, která si bere brutalitu z původního Dying Light a mixuje ji se žánrem Battle Royale. Ve výsledku jde o rychlou kompetitivní multiplayerovou hru nabízející PvP a PvE boje. Ve hře bojujete hlavně o přežití proti jiným hráčům, zároveň se snažíte získat krevní vzorky nakažených, abyste se ze zamořené zóny dostali do bezpečí. Ve vrtulníku je ale jedno jediné místo a v zóně vysazeno celkem 12 hráčů. Více jsme o hře psali v našich dojmech.

Pokud vás Dying Light: Bad Blood láká, tak na Steamu se Founders Pack prodává za 19,99€. V předběžném přístupu by měl být titul přibližně 4 až 6 měsíců. V současné době chtějí vývojáři ladit hratelnost a poté přidat nové režimy, novou mapu, a ještě změnit hratelnost. Plná verze, která bude free-to-play, dorazí i na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

„Vstupte do zombiemi zamořené oblasti a soutěžte jako jeden z 12 hráčů o to, kdo se stane jediným přeživším. Hledejte zbraně, ničte hnízda zombií, postupujte na nové úrovně a kombinujte pokročilý parkurový pohyb s brutálními bojovými schopnostmi, abyste své protivníky předběhli, přechytračili a obehráli.

Ve hře Dying Light: Bad Blood se hraje o všechno a vítěz může být jen jeden - je to dynamická a násilná online hra, která kreativním způsobem kombinuje souboje PvP a PvE, přičemž si zachovává jádro ikonické hratelnosti Dying Light.

Kombinace PvP a PvE: Zabíjejte zombie, ničte jim hnízda, sbírejte vzorky krve a rozvíjejte svou postavu. Lovte ostatní hráče, kraďte jim kořist a staňte se tím jediným, kdo ze zóny vyjde živý.

Parkurový pohyb: Ať už budete utíkat o život, pronásledovat ostatní hráče nebo závodit k evakuačnímu vrtulníku, vaše parkurové schopnosti vám zajistí výhodu před nepřáteli.

Kontaktní souboje: Ponořte se do krví zbroceného souboje z pohledu první osoby známého z úspěšné hry Dying Light, nyní s větší taktickou hloubkou, novými chvaty a spoustou násilných zbraní.“

HW nároky jsou přijatelné. Minimálně potřebujete Intel Core i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz, 4 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6870 (1GB VRAM), 40 GB volného místa na disku a DirectX verze 11. U doporučených je uváděn procesor Intel Core i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz, 8 GB RAM a NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290 (2GB VRAM).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama