Dying Light dostane zdarma Hard mód
Dying Light Novinka Dying Light dostane zdarma Hard mód

Dying Light dostane zdarma Hard mód

Michal Burian

Michal Burian

18

Přežívání v noci bude mnohem obtížnější. Techland chystá další novinky, které budou zdarma.

Reklama

V následujících měsících se zombie apokalypsa Dying Light (recenze) rozšíří o bezplatné aktualizace, oznámil dnes v podvečer Techland. Polské studio má v plánu podporovat Dying Light i po vydání a chce hráčům nabídnout něco nového. V tiskové zprávě hovoří o několika bezplatných aktualizacích.

Jádrem první bezplatné aktualizace bude často požadovaný Hard mód.

„Několik hráčů již dokončilo Dying Light a žádá další dobrodružství. Takže dáme naší komunitě novou výzvu, která bude od nich vyžadovat vše, co se naučili v testu. Hard mód je přesně to. Máme cíl ho vydat na začátku března, ne-li dříve,“ řekl producent Tymon Smektała.

Hard mód přinese hned několik změn do hry, včetně:

Zvýšení obtížnosti v noci Smrtelnější a ještě nebezpečnější nepřátelé, kteří budou opravdu zlí Hard mód od hráčů bude vyžadovat stealth a tichý postup Zdroje a zásoby budou hodně vzácné ... a spoustu dalších věcí

První bezplatná aktualizace přinese i další vylepšení hry (hratelnosti) a řadu nových oblečení pro postavu. Update bude k dispozici na všech platformách.

Techland navíc bude pokračovat v rozdávání speciálních kódů, které vám odemknout in-game zbraně. První kód naleznete v nedávném gameplay videu. Zároveň Poláci pracují na vydání modovacích nástrojů.

Dying Light vychází ve fyzické podobě 27. února 2014. V našem obchodě GameExpres.cz ke hře získáte hned 4 bonusová DLC (Be the Zombie, Night Club, Cuisine & Cargo a Ultimate Survivor Bundle) a samolepku Warning Zombie Zone. Předobjednejte již dnes a podpořte Zing.cz - PC za 849 Kč, PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama