Dying Light od Techlandu odloženo
Dying Light Novinka Dying Light od Techlandu odloženo

Dying Light od Techlandu odloženo

Michal Burian

Michal Burian

8

Polské studio stojící za Dead Island potřebuje více času na doladění akce se zombíky.

Reklama

Zajímavě vypadající Dying Light se v ukázkách prezentovalo jako skoro dokončený titul. Je tak poněkud překvapením, že se ho polské studio Techland rozhodlo odložit. Původně bylo cíleno na podzim letošního roku, teď však dorazí někdy během února 2015.

Vývojáři odklad vysvětlují tím, že se chtějí Dying Light ještě nějaký čas věnovat a doladit všechny prvky. Nechtějí prý obětovat potencionál tím, že titul vydají příliš brzy.

Dying Light tak můžete očekávat nejdříve v únoru 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. Nové gameplay záběry a informace se dozvíme druhý týden v červnu na E3 v Los Angeles.

Dying Light je akční survival horor z pohledu první osoby zasazený do nebezpečného světa. Během dne mohou hráči objevovat rozsáhlé městské prostředí, které je obklopené jak nakaženými, tak i lidmi, kteří bojují o zásoby a snaží se vytvořit si vlastní zbraně na ochranu před zvětšující se infikovanou populací. Během noci se ale lovec stává kořistí a infikovaní začnou být více agresivní a více nebezpeční. Ty nejnebezpečnější nepřátelé se objevují po západu slunce. Hráči tak musí použít všechno, aby v nehostinném prostředí dokázali přežít do prvních paprsků ranního světla.

Dobrou noc a hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama