Dying Light: The Following potvrzeno na 1. čtvrtletí 2016
Dying Light Novinka Dying Light: The Following potvrzeno na 1. čtvrtletí 2016

Dying Light: The Following potvrzeno na 1. čtvrtletí 2016

Michal Burian

Michal Burian

4

Nové prostředí, rozšíření příběhu a hlavně buginy.

Reklama

Polské studio Techland dnes oznámilo, že expanze Dying Light s názvem The Following vyjde v prvním čtvrtletí příštího roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Přesnější datum vydání se dozvíme později.

„Dying Light: The Following vyjde během prvních tří měsíců roku 2016. To nám dává dostatek času, abychom mohli vše připravit. Jakmile budeme vědět přesnější datum vydání, podělíme se o něj s vámi.“

Dying Light: The Following přinese do hry nové prostředí a hlavně buginy. Náplní nového DLC bude příběh, který provede Kyla Crana nebezpečným odlehlým místem, kterému vládne fanatický kult, jenž má jakési spojení se zombie apokalypsou.

Přečtěte si naše dojmy z Dying Light: The Following

„Aby se dostali blíže ke kultu a odhalili jejich tajemství, musí hráči získat důvěru místních občanů. Skrze různé mise a úkoly si budou moci zvolit vlastní cestu, kterou mohou vnitřní kruhy kultu infiltrovat. Aby mohli hráči uspět, dostanou plně upravitelnou buginu, která bude mít svůj vlastní strom dovedností a hráči tak budou moci cestovat přes velké otevřené prostředí venkova Harranu,“ dočteme se v oficiální tiskové zprávě.

Cena bude 15 dolarů (360 Kč), majitelé Season Pass dostanou DLC zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama