Dying Light: The Following zvedá cenu Season Passu
Dying Light Novinka Dying Light: The Following zvedá cenu Season Passu

Dying Light: The Following zvedá cenu Season Passu

Michal Burian

Michal Burian

16

Do 8. prosince ho pořídíte za starou cenu.

Reklama

Připravované rozšíření The Following pro Dying Light je natolik rozsáhlé, že se polské studio Techland rozhodlo zvednout cenu Season Passu. Sami vývojáři tvrdí, že dodatečný obsah je natolik velký, že by mohlo jít o samostatnou hru.

Pokud ještě nevlastníte Season Pass pro Dying Light a uvažujete o něm, tak si pospěšte. Stará cena bude platit jen do 8. prosince. Nyní koupíte Season Pass za 20 euro. Poté se bude prodávat za 30 euro. Samotné rozšíření The Following bude stát 20 euro. Vyplatí se tedy koupit Season Pass, protože kromě The Following dostanete další obsah, včetně výzev Cuisine & Cargo a dalších zbraní.

Připomeňme, že Dying Light: The Following vyjde v 1. čtvrtletí příštího roku a přinese do hry nové prostředí a hlavně buginy. Náplní nového DLC bude příběh, který provede Kyla Crana nebezpečným odlehlým místem, kterému vládne fanatický kult, jenž má jakési spojení se zombie apokalypsou.

„Aby se dostali blíže ke kultu a odhalili jejich tajemství, musí hráči získat důvěru místních občanů. Skrze různé mise a úkoly si budou moci zvolit vlastní cestu, kterou mohou vnitřní kruhy kultu infiltrovat. Aby mohli hráči uspět, dostanou plně upravitelnou buginu, která bude mít svůj vlastní strom dovedností a hráči tak budou moci cestovat přes velké otevřené prostředí venkova Harranu,“ dočteme se v oficiální tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama