Dying Light vylepší edice Enhanced
Dying Light Novinka Dying Light vylepší edice Enhanced

Dying Light vylepší edice Enhanced

Michal Burian

Michal Burian

20

Navíc datum vydání přídavku The Following a nové gameplay záběry.

Reklama

Polská společnost Techland plánuje vydat vylepšenou verzi zombie apokalypsy Dying Light ve formě edice Enhanced, která bude rozdělena do několika kategorií. Nejprve si ale řekneme, že vývojáři chtějí hru vylepšit po stránce grafiky a zvuků a přidat chytřejší umělou inteligenci, nové parkourové pohyby, lepší NPC modely nebo obtížnost Nightmare. Stejně tak se dostane na optimalizaci konzolových verzí nebo úpravu HUDu.

Teď k tomu důležitému, vylepšení dostanou zdarma hráči, kteří si koupí nadcházející rozšíření The Following. Pochopitelně balíček je zahrnut v Season Passu za 20 euro. Pokud ale nemáte původní hru, tak si za 60 dolarů budete moci koupit ve fyzické podobě Dying Light: The Following - Enhanced Edition, která dorazí na trh 9. února 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ta zahrne původní hru společně s dalším obsahem ze Season Passu.

The Following přinese do hry nové prostředí a hlavně buginy. Náplní nového DLC bude příběh, který provede Kyla Crana nebezpečným odlehlým místem, kterému vládne fanatický kult, jenž má jakési spojení se zombie apokalypsou.

„Aby se dostali blíže ke kultu a odhalili jejich tajemství, musí hráči získat důvěru místních občanů. Skrze různé mise a úkoly si budou moci zvolit vlastní cestu, kterou mohou vnitřní kruhy kultu infiltrovat. Aby mohli hráči uspět, dostanou plně upravitelnou buginu, která bude mít svůj vlastní strom dovedností a hráči tak budou moci cestovat přes velké otevřené prostředí venkova Harranu,“ dočteme se v oficiální tiskové zprávě.

Podívejte se na nové gameplay záběry z The Following, rozšíření vyjde také 9. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama