Dynasty Warriors 9 vychází 13. února
Dynasty Warriors 9 Novinka Dynasty Warriors 9 vychází 13. února

Dynasty Warriors 9 vychází 13. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Za předobjednávku dostanete soubor sedmi kostýmů.

Reklama

Koei Tecmo hodlá v Evropě vydat devátý díl akční série Dynasty Warriors ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC (pouze prostřednictvím Steamu) příští rok 13. února. V Japonsku přitom vyjde Dynasty Warriors 9 pouze pro PlayStation 4 jen o pět dní dříve, tedy 8. února.

Za předobjednávku krabicové nebo digitální verze Dynasty Warriors 9, dostanete navíc balíček sedmi kostýmů: impozantní kostým ve stylu opery v Pekingu pro Zhao Yun a šest kostýmů ve stylu tradičního čínského spodního prádla pro Guan Yinping, Diaochan, Sun Shangxiang, Lu Lingqi, Wang Yi a Wang Yuanji.

Dynasty Warriors 9 je zbrusu novým dílem slavné série akčních titulů od vývojářů ze studia Omega Force. Spojením klasické, časem otestované akce ve stylu "jeden proti tisícihlavému davu", která je pro sérii Warriors typická, s řadou nových funkcí, postav a obsahu, zasazeném do rozsáhlého otevřeného světa, se Dynasty Warriors 9 snaží vytvořit ambicióznější zkušenost.

Hra přináší nové bojové mechanizmy díky systému Combo State. Tento nový systém umožňuje hráčům vybrat si mezi třemi různými styly útoku: Trigger Attacks, Flow Attacks a Finish Attacks. Každý styl využívá progresivnějším poškozením a oproti předchozím dílům série je jejich cílem vytvořit napínavý a plynulý zážitek z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama