E3 2011: AC Revelations a ždíbky multiplayeru
Novinka E3 2011: AC Revelations a ždíbky multiplayeru

E3 2011: AC Revelations a ždíbky multiplayeru

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

Na výstavě E3 byl poprvé k vyzkoušení i inovovaný multiplayer z Bratrstva, který se má pochlubit značnými novinkami.

Reklama

Vedoucí producentka Assassin’s Creed: Revelations, Adreane Meunier, se nechala slyšet, že bychom od pokračování měli očekávat nové mapy, herní módy, nové MP avatary a v neposlední řadě nový způsob výsměchu poraženým. To abyste kamarádovi řekli, co si myslíte o jeho umění.

Jinak je ale multiplayerový zážitek v mnohém podobný tomu z Bratrstva. Změna prostředí s sebou samozřejmě nese kompletně nové mapy a agenty Templárů, jinak je ale akce ve vyhledávání a zabíjení spíše lehce vylepšena, než kompletně překopána.

Vylepšení se dočkala např. schopnost omráčení protivníka, který vás chce nabodnout. Zatímco minule byla tato schopnost velmi nespolehlivá a časově citlivá, nyní budete mít více šancí nevyhnutelnou smrt zastavit. A pokud se tak přecejen nestane, vaše bodové ohodnocení vezme v úvahu, že jste se alespoň snažili. Zjednodušen byl i systém zaměření, což se v přelidněných ulicích hodí obzvlášť.

Prozatím jediná nová vychytávka k vidění byla past, kterou můžete ve formě bomby hodít do cesty pronásledovateli, případně si ji připravit už předem, pokud víte, kudy povede útěk. Ubisoft také uklidňuje, že v multiplayeru využijeme i nový vystřelovací hák.

Mnohem více bychom se o multiplayeru měli dozvědět již brzy, před vydáním v listopadu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama