E3 2011: Arma III v obrazech
Arma 3 Novinka E3 2011: Arma III v obrazech

E3 2011: Arma III v obrazech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Díky probíhající E3 se k nám dostala kopa obrazových materiálů z třetího dílu vojenského simulátoru Arma. A že je na co se dívat <strong>+ Teaser Trailer</strong>.

Reklama

Začněme třeba screenshoty. Podle nich působí Arma III skutečně úchvatným dojmem, takže nechutně vysoké HW nároky (které byly mimochodem definitivně prohlášeny za oficiální) jsou očividně alespoň nějak vykoupeny.

Co můžeme na screenech vidět? Předně vojenskou techniku všeho druhu, a to včetně nejmenších detailů i jednoho pohledu do interiéru. Určitě zaujme i ukázka potápěčů, což je v sérii něco zcela nového, a pokud se ptáte, co má znamenat Jeep rozrážející hromadu beden, nejspíš jde o názornou ukázku aplikované technologie PhysX.

Určitě zaujme i série artworků. Opět převládá vojenská technika v čele s tanky a transportéry, neměli bychom však přehlédnout ani vzhled vojáků obou hlavních stran (tedy NATO a OPFOR) a ukázku dvou zbraní, konkrétně lehkého kulometu M200 a útočné pušky TAR 21.

Nakonec tu máme působivý teaser trailer. Bohužel, neuvidíme v něm prakticky žádné gameplay záběry, video očividně sestává z renderovaných scén a hraných okamžiků. Teaseru se však nedá upřít působivá tísnivá atmosféra.

Zatím na nás tedy Arma III působí skvělým dojmem, ačkoliv nás pořád děsí přemrštěné HW nároky. I díky nim to však vypadá, že půjde opět o nadčasovou hru.

Galerie:

Další obrázky naleznete v galerii (+39).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama