E3 2011: Carrier Command se vrací
Carrier Command: Gaea Mission Novinka E3 2011: Carrier Command se vrací

E3 2011: Carrier Command se vrací

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Ačkoliv to téměř vypadalo, že je remake staré legendy v podání českého Bohemia Interactive a Black Element Software zrušen, E3 prokázala pravý opak <strong>+ galerie, trailer a HW nároky</strong>.

Reklama

Carrier Command: Gaea Mission tedy pořád žije. A má se čile k světu, což dokazuje zejména série působivých screenshotů. Na nich můžeme vidět nejen prostředí, ve kterém se budeme ve hře pohybovat, ale i několik vojenských vehiklů. Navíc to vypadá, že samotná grafická stránka hry nebude vůbec špatná.

Dále máme k dispozici několik artworků, kde můžeme opět vidět vojenskou techniku, konkrétně letadlovou loď Carrier, ikonický letoun Manta a transportér Walrus. Ještě lepší je však nový trailer, v němž uvidíme všechno to válečné peklo hezky v běhu.

Pro připomenutí, základem Carrier Command je dobývání jednotlivých ostrovů za pomoci všech dostupných prostředků, ať už jde o letectvo, pozemní síly či staré dobré bombardování. Dočkat bychom se měli v prvním čtvrtletí příštího roku, a to na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

A pokud si nejste jistí, zda bude vaše PC hru stíhat, zde jsou nově oznámené HW nároky:

- Operační systém: Windows XP/Vista/7- CPU: Intel Core2Duo 2,5 GHz nebo AMD Athlon Phenom X4- Grafická karta: Ovidia GeForce 8800 GTnebo ATI Radeon HD 3870 512 MB VRAM s podporou- Shader Modelu 3- RAM: 2 GB- HDD: 8 GB volného místa- DVD: Mechanika s podporou dvouvrstvých disků- DirectX: 9

Další nové obrázky naleznete v galerii (23 nových obrázků).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama