E3 2011: Duke a MW3 s podporou dedikovaných serverů?
Call of Duty: Modern Warfare Novinka E3 2011: Duke a MW3 s podporou dedikovaných serverů?

E3 2011: Duke a MW3 s podporou dedikovaných serverů?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Jak Gearbox, tak Infinity Ward se snaží potěšit PC hráče a přemýšlí o zahrnutí dedikovaných serverů pro lepší multiplayerový zážitek.

Reklama

Na oficiálním fóru Duke Nukem Forever se objevila informace, že dostane titul v budoucnu soubory pro podporu dedikovaných serverů. Studio s tím nebude mít nic společného, hráči si tak budou muset vše sami hlídat a provozovat. O přesném datumu ale zatím nepadlo ani slovo.

Také studio Infinity Ward přemýšlí o zahrnutí dedikovaných serverů, jak se vyjádřilo v rozhovoru na serveru Gamefront. Studio se nechalo slyšet, že se nyní maximálně soustředí na PC uživatele a jejich schopnost si hru patřičně vychutnat. Vše musí běžet plynule a nikde nesmí být žádné minely. Podporu dedikovaných serverů ale hodlá implementovat až později.

„Nemůžeme zatím nic potvrdit, ale právě diskutujeme o dedikovaných serverech, modařství a podpoře titulu po vydání. Do již existujícího IWnet jsme už třeď přidali základy pro dedikovanou nástavbu. Chceme vyjít vstříc jak příležitostným hráčům, tak zarytým fanouškům, kteří dedikované servery prostě chtějí.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama