E3 2011: Jak se hraje Dead Rising 2: Off the Record?
Dead Rising Novinka E3 2011: Jak se hraje Dead Rising 2: Off the Record?

E3 2011: Jak se hraje Dead Rising 2: Off the Record?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Frank West se na výstavě vrací a opět nám ukazuje, jak se mají správně vyřizovat účty se zombíky.

Reklama

Pracovitého fotografa Franka Westa známe již z prvního dílu, naopak šílenou soutěž Terror is Reality z jeho pokračování. Off the Record spojuje obě části skládanky a Frank se tak stává nešťastným soutěžícím této šarády ve Fortune City. Jak už ale známe z praxe, zombíci nejsou v soutěži chráněny dostatečně dobře, a tak propuká epidemie a je na Frankovi, aby následoval Chucka Greena a přišel záhadě na kloub.

Předělávka druhého dílu nejen že vyměňuje hrdiny, ale také přidává zbrusu nový příběh, mise, šílence, zbraně a fotografické schopnosti Franka. Je až s podivem, kolik nového se dá vymyslet téměř na stejném základu, Off the Record se to ale zdá se daří.

Největším přínosem je zahrnutí zbrusu nové oblasti zvané Uranus Zone, což je pouť o velikosti jednoho velkého kasína ze druhého dílu. Oblast má lehce futuristický nádech a je domovem několika unikátních předmětů.

Novináři, kteří měli možnost nový Dead Rising okusit přiznávají, že se ihned budete cítit jako doma a ačkoliv se vše zdá být staronové, pocitu něčeho zbrusu nového se hra nezbavuje. Rozhodně se máme těšit na další šílené kombinace zbraní, takže kutilství rozhodně nekončí. Mezi ty šílenější patří např. kombinace hasicího přístroje a koše na odpadky. Posadíte tam zombíka a on už bezmocně plachtí prostorem. Nejlepší ale bylo spojení masky vetřelce a baterek, díky čemuž jste mohli střílet zombíky laserem z očí.

Dead Rising 2: Off the Record rozhodně nechystá žádná překvapení, ale bude to vítaný návrat do rodné země. A rodnou zemí myslíme zamořené město.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama