E3 2011: Kinect Star Wars v detailech
Novinka E3 2011: Kinect Star Wars v detailech

E3 2011: Kinect Star Wars v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Microsoft a LucasArts konečně pozvedávají oponu na tajemstvím opředeným projektem Hvězdných Válek pro Kinect.

Reklama

Plátek Entertainment Weekly měl možnost hru vidět a především okusit Jedi Destiny mód, ve kterém si vyberete jednu z mnoha nových postav a zažijete zbrusu nový příběh, zasazený krátce po událostech z První Epizody. Hra vás pak provede až ke konci Třetí Epizody a během svého putování navštívíte mnoho světů známých ze všech šesti filmů.

Zašermujete si s Darth Vaderem, využijete svých hlasových příkazů a přizvete i kamaráda do kooperace. Aby nebyla hra příliš fádní, narazíte na nespočet miniher včetně hrátek se silou, závodů kluzáků, vesmírných bitev a nespočtu bojů na světelných mečích.

LucasArts se naštěstí snaží, aby Jedi na obrazovce nebyl rozmáchanou hadrovou panenkou, jakou nejspíše budeme představovat my. „Pokud dělám nějaké pohyby, pokud je opakuje postava na obrazovce, chci při tom vypadat hustě,“ řekl vedoucí producent Craig Derrick. „Pořádně jsme zapracovali na animacích, takže když mávnete světelným mečem, bude to vypadat párádně. Byla to pro nás největší výzva.“

Kinect Star Wars byl jedním z prvních titulů představených pro pohybové ovládání Xboxu360, ale ještě se nám má ukázat v lepším světle. LucasArts se navíc nechalo slyšet, že pozorně sleduje vývoj událostí kolem pohybových ovládání Kinect a Move a hodlá jejich potenciálu v budoucnu naplno využít. Níže máte zbrusu nový E3 trailer, a také menší teaser pro vaši představu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama