E3: Detaily o Driver: San Francisco
Driver Novinka E3: Detaily o Driver: San Francisco

E3: Detaily o Driver: San Francisco

Michal Burian

Michal Burian

Vydavatelský dům Ubisoft na své press konferenci na E3 představit mj. také nejnovější závodní díl ze série Driver. Ten nese podtitul San Francisco a nabídne sto licencovaných vozů, systém Shift a mnoho dalšího.

Reklama

Série Driver je ve videoherním světě hodně známá, Ubisoft se však již několikrát pokusil ji vylepšit, ale nikdy to moc nebylo po chytu fanoušků a zejména hráčů. Proto si dal chvilku pauzu a v klidu připravuje Driver: San Francisco. Tento díl nabídne sto licencovaných automobilů, systém Shift, díky němuž se budeme moci efektivně v jakýkoliv okamžik přemístit do jiného vozidla a samozřejmě také příběh. Vžijeme se do hlavního hrdiny Tannera, který je v kómatu a jeho mozek si vymýšlí nejrůznější situace, jež by se mohly stát, kdyby se čelně nesrazil s protijedoucím automobilem.

Driver: San Francisco se tedy odehrává jen několik měsíců po skončení třetího dílů a má nabídnout vše po čem hráči touží. Pomoci tomu má i multiplayer, který se samozřejmě bude opírat o systém Shift.

Driver: San Francisco vyjde koncem letošního roku, a to ve verzích pro PC (Windows i Mac), PlayStation 3, Xbox 360 a Nintendo Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama