E3: Druhá vlna luxusních trailerů
Battlefield: Bad Company 2 Novinka E3: Druhá vlna luxusních trailerů

E3: Druhá vlna luxusních trailerů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Pokračujeme v našem výpisu nejlepších trailerů multimediální výstavy E3, kterých se díky několika Press konferencím nahromadila již pěkná řada. Dnes pro vás máme premiérové trailery na zbrusu nové závody Hot Pursuit ze série Need for Speed, představeného Drivera: San Francisco, fantasy RPG Fable III či pořádný příběhový trailer z Halo: Reach. Nepříjdou zkrátka ani další hity, kterých je náš dnešní výpis plný. Přejeme příjemnou podívanou.

Reklama

Need for Speed: Hot Pursuit

Přesně dle očekávání nám odhalil Criterion svůj chystaný závodní titul z legendární série Need for Speed. Potěšil tisíce fanoušků i tím, že se jedná o remake jednoho z nejlepších dílů série – Hot Pursuit. Need for Speed: Hot Pursuit nabízí stovky kilometrů silnic, příroda, luxusní káry a policejní sirény v zádech. Nostalgie.

Driver: San Francisco

Po menším neúspěchu třetího dílu sláva série trochu opadla, vývojáři však nechtějí oslíka ještě ponechat náhodě a představují další díl série Driver s podtitulem San Francisco. Paradoxně to vůbec nevypadá špatně a my bychom se s nejnovějším přírůstkem do série mohli vrátit ke kořenům. Do garáže s blokem a tuškou, jak to máme rádi.

Fable III

Odhalení nových i chystaných titulů nebralo na E3 konce. Na jeviště dorazil i Peter Molyneux se svým premiérovým trailerem na třetí díl pohádkového RPG Fable. Máme se těšit na království v nesnázích, nové herní mechanismy a cestu za korunou plnou zvratů a hrdinských činů. Prostě Fable jak má být.

Halo: Reach

O novém dílu Halo jsme měli možnost sledovat tuny informací a dokonce vyzkoušet i veřejnou multiplayerovou betu a pomoct vývojářům ještě více vybrousit herní modlu. Na výstavě E3 nám nyní představuje Bungie příběhový trailer s útokem na raketovou základnu, ve kterém je od všeho trochu. Drsné hlášky, střemhlavý útok na základnu i vesmírný souboj. Takový je Halo: Reach.

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

Nebylo by to E3 bez další pecky od DICE. Kromě představení multiplayeru v konkurenčním Medal of Honor odhalilo studio i chystaný datadisk k veleúspěšnému pokračování příběhu čtveřice vojáků z Bad Company. A jak už název napovídá, podíváme se do krvavého Vietnamu.

Končí nám druhé kolo nadílky nejlepších trailerů výstavy E3. Zítra se můžete těšit na závěrečný přísun čerstvých informací a videí z konferencí Nintenda a Sony, které ještě mají čím překvapit. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama