E3: PlayStation Plus - vyzkoušejte si plnou hru
Novinka E3: PlayStation Plus - vyzkoušejte si plnou hru

E3: PlayStation Plus - vyzkoušejte si plnou hru

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Sony vypouští do světa nový nápad, jehož realizace je již za dveřmi. Zalíbí se jak hráčům, tak vývojářům her a Sony z toho také nevyjde s prázdnou kapsou. PlayStation Plus je služba spjatá s PlayStation Network, která nabízí přístup k plným hrám a exkluzivnímu obsahu. Sony službu objasnilo a konečně již víme, co nám nabídne.

Reklama

Díky službě PlayStation Plus si budete moci oficiálně stáhnout kteroukoliv plnou hru pro PlayStation 3 a hrát ji jednu hodinu, než se rozhodnete, jestli si ji zakoupíte. Můžete využít všech možností, jež hra nabízí, ať již je to multiplayer, nebo sbírání „trofejí“. Celou hodinu máte s titulem volnou ruku, než se rozhodnete, zda mu dát šanci za vlastní peníz.

Za měsíc můžete stáhnout nanejvýše dvě hry. Pokud si zakoupíte hru, kterou jste již díky PS Plus hráli, veškerý postup ve hře bude zachován. Bohužel již z názvu vyplývá, že to nebude zadarmo a že se jedná o službu navíc. Za jeden rok předplatného zaplatíte £39,99, za 90 dní pak £11,99. Po převedení na české koruny jsou částky kolem 1240Kč/rok, respektive 370Kč/90 dní. Sony pak tvrdí, že zaplacením poplatku se dostanete k produktům za £200 ročně, případně £50 za 90 dní.

První hry pro PS3 můžete začít stahovat od 29. června tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama