E3 trailer láká na PES 2018
Novinka E3 trailer láká na PES 2018

E3 trailer láká na PES 2018

Michal Burian

Michal Burian

14

Konami chce mít letos realističtější a propracovanější fotbal. V MyClub bude hratelný rychlík Usain Bolt.

Reklama

Japonská společnost Konami při příležitosti E3 v Los Angeles vydala nový trailer vnadící na Pro Evolution Soccer 2018.

E3 trailer ukazuje více ze samotné hry a dává tušit, že PES bude letos realističtější a po grafické stránce propracovanější, včetně záběrů z tunelu, rozcvičování hráčů apod. A jak jistě očekáváte, velký důraz video klade na speciální licence, které má Konami s týmy jako je Barcelona, Liverpool a Borussia Dortmund.

PES 2018 zahrne pochopitelně i MyClub. V něm nebude chybět slavný Maradona a z nějakého důvodu ani rychlík Usain Bolt. Nemyslete si, že jde o nějaký vtípek pro tento trailer, Bolt bude v MyClubu skutečně hratelný a tvůrci si na něm dali záležet, nechybí ani jeho typická póza po úspěšném sprintu. Jen to má jedno ale, Usain Bolt je bonusem pro předobjednávky digitálních verzí nebo je součástí Day One edice. Později se možná bude prodávat samostatně.

Vývoj PES 2018 má opět na starost tým PES Productions, který plánuje realističtější fotbal uvést na trh 14. září 2017 ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Samozřejmostí je podpora a využití výkonu PS4 Pro a určitě i Xboxu One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama