E3 trailer vnadí na Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione Novinka E3 trailer vnadí na Assetto Corsa Competizione

E3 trailer vnadí na Assetto Corsa Competizione

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

První gameplay záběry z pre-alfa verze závodního simulátoru.

Reklama

KUNOS Simulazioni se v rámci veletrhu E3 v Los Angeles pochlubili novým trailer na Assetto Corsa Competizione. Připravovaný závodní simulátor je nám prezentován v prvních gameplay záběrech. Pocházejí z pre-alfa verze.

Assetto Corsa Competizione se pochlubí licencí Blancpain GT Series. Vývojáři se honosí tím, že díky mimořádně kvalitní simulaci vám umožní zažít skutečnou atmosféru homologovaného mistroství FIA ​​GT3 s oficiálními jezdci, týmy, vozy a tratěmi. Samozřejmě nebude chybět Sprint, Endurance a 24 hodinové závody, kupříkladu na legendárním belgickém okruhu Spa. Zároveň chtějí tvůrci využít své bohaté zkušenosti a přednosti technologie Unreal Engine 4. Ta umožňuje fotorealistické a proměnlivé počasí (dynamicky), skvělou grafiku, noční závody nebo prvotřídní animace mechaniků a řidičů. Jejich práce byla nasnímána.

Assetto Corsa Competizione se během letošního léta objeví v předběžném přístupu na Steamu. Hra bude postupně obohacována novým obsahem a samozřejmě bude docházet i k opravě chyb atd. Poté dorazí nejspíš i na PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama