EA a Valve oznámili partnerství
Novinka EA a Valve oznámili partnerství

EA a Valve oznámili partnerství

Johny

Johny

22
Platformy Windows PC

Příchod her od EA a služby EA Access na Steam.

Reklama

Tak už je to oficiální.

EA a Valve dnes oznámili uzavření partnerství, a hráči na Steamu tak budou mít po 8 letech možnost si nové hry od EA zahrát.

První novou hrou vydávanou EA, se na Steamu objeví Star Wars Jedi: Fallen Order vycházející 15. listopadu, který můžete už teď předobjednat na Steamu. Dále budou následovat hry jako The Sims 4, Apex Legends, FIFA 20, Battlefield V nebo Unravel 2.

Na jaro 2020 je také plánované představit na Steamu i službu EA Access, kterou můžete již najít na konzolích Xbox One a PS4, kdy za 100kč měsíčně dostanete přístup k cca 80 hrám od EA.

Hráči ale nebudou mít možnost přesunout nebo zaktivovat hry, které již vlastní na Originu, na Steam, a ke spuštění her bude stále vyžadován Origin. Podobně jak je to s hrami Ubisoftu na Steamu.

EA také pracuje na crossplayi mezi hráči her na Originu a Steamu.

Situaci komentoval ředitel společnosti EA, Andrew Wilson:

"Toto je začátek úžasného partnerství s Valve, které přinese spoustu inovací pro PC hráče. Pomocí naší služby, skvělých her a dalšího, se těšíme na spojení komunit Originu a Steamu, kterým nabídneme přístupu k našim nejlepším hrám, kdekoliv a kdykoliv."

I samotný prezident společnosti Valve, Gabe Newell něco řekl:

"Toto je skvělý den pro hráče. Těšíme se na spolupráci s EA, která nepřinese na Steam jenom jejich herní hity, a předplatitelskou službu, ale toto partnerství propojí naše komunity, ze kterého budou těžit jak hráči tak i vývojáři z celého světa."

A pak že Steam je líný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama