EA na Steamu navyšuje ceny svých starších her
Novinka EA na Steamu navyšuje ceny svých starších her

EA na Steamu navyšuje ceny svých starších her

Denis Růžička

Denis Růžička

24
Platformy Windows PC

Origin tak nabídne hry mnohem levněji.

Reklama

Minulý rok, krátce před vydáním Star Wars Jedi: Fallen Order (recenze), EA oznámilo návrat na Steam, kde bude opět vydávat své tituly. Pro spoustu lidí to je skvělá zpráva a člověk by řekl, že EA se mění k lepšímu.

Uběhlo pár měsíců od návratu na Steam a starší tituly pod taktovkou EA se začaly z nepochopitelných důvodů zdražovat, aniž by padlo nějaké oficiální oznámení.

Za některé hry zaplatíte oproti Originu (to je oficiální launcher/služba/obchod EA) na Steamu až o 10 euro více. Takhle nakoupíte na Steamu jednu hru, zatímco na Originu za stejnou cenu rovnou dvě. Navíc, pokud si hru zakoupíte přeci jen na Steamu, tak jako tak potřebujete účet na Origin launcheru.

Zdražení se týká titulů Dead Space 2, Crysis Maximum Edition, SimCity 4 Deluxe, Dragon Age: Origins a několika dalších. Zajímavé je, že zdražení není všude stejné. Na Novém Zélandu sine najdete dráž SimCity 4 a Dragon Age: Origins, ale Dead Space 2 si drží svou původní cenovku.

Navýšení cenovek her se týká Velké Británie, Kanady, Brazílie, Ruska, České republiky, několika dalších evropských zemí a zmíněného Nového Zélandu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama