EA promluvili o dalším Titanfall a Dragon Age
Dragon Age: Inquisition Novinka EA promluvili o dalším Titanfall a Dragon Age

EA promluvili o dalším Titanfall a Dragon Age

Michal Burian

Michal Burian

15

Obě hry jsou jisté. Je jen otázkou času, kdy dojde k jejich oficiálnímu oznámení. Pokračování Titanfall nemusí být nutně jen na Xbox a PC.

Reklama

Společnost Electronic Arts v loňském roce uvedla na trh dva velmi zajímavé tituly; first-person střílečku Titanfall od Respawnu a Dragon Age: Inquisition od BioWare. Oba tituly si vedly velmi dobře a bylo více než jasné, že budou následovat další díly. To v noci potvrdil finanční ředitel Blake Jorgensen.

Ohledně Titanfall se nechal slyšet, že EA s Respawn pravděpodobně uvedou na trh další Titanfall, který nemusí být nutně jen pro Xbox a PC. O tom se ostatně šušká již dlouhou dobu, navíc PlayStation 4 si v prodejích vedete o něco lépe než Xbox One, a tak je více než jasné, že EA bude chtít Titanfall nabídnout širšímu spektru hráčů.

Dragon Age: Inquisition získalo řadu ocenění, stalo se dokonce hrou roku podle DICE Awards a The Game Awards. Blake Jorgensen řekl, že EA vidí obrovský potenciál pro budoucnost RPG série. Taková hra si ale žádá svůj čas, nemáme ji tak čekat za pár měsíců. To by prý BioWare nestihli připravit novou hru s rozsahem a ambicemi, které od BioWare každý očekává.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama