EA si zaregistrovalo ochrannou známku pro Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Novinka EA si zaregistrovalo ochrannou známku pro Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

EA si zaregistrovalo ochrannou známku pro Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pár dní na to unikl údajný trailer na hru.

Reklama

Ačkoliv se první díl Plants vs. Zombies podíval i na jiné platformy, než jen ty mobilní, tak druhý zůstal čistě mobilní záležitostí. To se bohužel bude opakovat, jelikož EA nedávno oznámilo, že připravované Plants vs. Zombies 3 budou znovu exkluzivně mobilní hrou. Ovšem majitelé ostatních herních zařízení si nemusí stýskat, protože i na jejich platformy se z univerza roztomilých zombií a nebezpečných květin něco připravuje.

Ostatně už z dřívějších zpráv víme, že probíhá uzavřené alpha testování hry z kódovým označením Picnic, o níž se předpokládalo, že se jedná právě o Garden Warfare 3. Ačkoliv tedy toto očekávání bylo víceméně správné, tak přeci jen došlo k jedné změně. Hra se totiž nejspíše bude jmenovat trochu jinak, jelikož si EA před pár dny registrovalo ochrannou známku pro titul Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, kdy Neighborville je městečko, kde se odehrávají PvZ komiksy.

Společně s touto registrací taktéž unikl na reddit údajný popis hry, z něhož se dozvídáme, že by hra měla obsahovat 20 speciálních upravitelných tříd, jeden region pro socializaci mezi hráči, tři otevřené regiony a devět PvP modů, včetně bitvy 4v4.

No a aby těch úniků nebylo málo, tak se nyní na internet podíval i připravovaný trailer pro tento titul. Pár scén je sice ještě stále v podobě hrubého náčrtu a několikrát se ukáže nápis, že se nejedná o finální záběry ze hry, nicméně i přesto dostáváme o něco přesnější obrysy o tom, jak by hra měla vypadat.

Samozřejmě zde nalezneme mnoho podobností s Garden Warfare díly, s čímž se pojí návrat i starých známých tváří, avšak nalezneme i několik novinek. Za zmínku určitě stojí nové hratelné postavy v podobě ninja houbičky, mrštného žaludu a disco zombie. Zároveň změnou prošla i celá stylizace hry, kdy vše působí ještě více barevně, což má za následek nemalou podobnost s populárním Fortnite

Je tedy jen otázkou času, kdy EA hru oznámí oficiálně a společně s tím i tuto ukázku. Samotné vydání je podle dřívějších slov společnosti naplánováno na tento podzim a my hru očekáváme na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama