EA v dubnu představí své Star Wars hry
Star Wars: Battlefront 2 Novinka EA v dubnu představí své Star Wars hry

EA v dubnu představí své Star Wars hry

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

S určitostí uvidíme nový Battlefront a možná se dostaví akční adventura od Visceralu. Na své by si měli přijít i příznivci Star Wars: The Old Republic.

Reklama

Každý rok se koná akce Star Wars Celebration, která je pro fanoušky Star Wars totéž jako E3 pro nás hráče. Letos se bude tato akce konat od 13. do 16. dubna v Orlandu a nově bylo na oficiálním Star Wars webu oznámeno, že se na Celebration zastaví i zástupci EA se svými novinkami.

Co to znamená? Předně můžeme očekávat plnohodnotné odhalení či alespoň přiblížení Star Wars titulů, na nichž pracují studia spadající pod EA. S určitostí dorazí nový Star Wars: Battlefront, který má vyjít letos na podzim. O této hře jsme vás informovali už několikrát, i když dosud nebyla oficálně odhalena.

EA dokonce shání testery do studia DICE ve švédském Stockholmu, takže se zdá, že je nový Battlefront již v hratelném stavu, a nedávno jsme se prostřednictvím Twitteru dočkali náznaku probíhajících prací na prvním traileru. Designér Guillaume Mroz navíc na svém Twitteru prohlásil, že na Celebration bude moci o hře konečně něco říct, takže přítomnost nového Battlefrontu na této akci, na níž lákají i další zaměstnanci DICE, je jistá.

Star Wars Celebration by však mohla být ideálním místem i pro pořádné představení akční adventury, na níž pracuje studio Visceral Games pod vedením scénáristky série Uncharted Amy Hennig. Tento titul je stále zahalen tajemstvím a víme snad jen tolik, že půjde o akční adventuru hranou z pohledu třetí osoby, která se zaměřuje na více postav v jednom příběhu a která se pravděpodobně odehrává ve stejném období jako čtvrtá filmová epizoda s podtitulem Nová naděje.

Na loňské Star Wars Celebration dokonce sama Amy Hennig prohlásila, že o její hře se začne naplno hovořit až v roce 2017, takže letošní Celebration se přímo nabízí. EA ale může dát v dubnu přednost Battlefrontu a hru od Visceralu si může šetřit na E3 nebo Gamescom, protože zatímco nový Battlefront vyjde letos, projekt Visceralu má vyjít až během příštího roku.

Zbývá otázka, jestli se dozvíme i něco o Star Wars titulu od tvůrců Titanfallu ze studia Respawn Entertainment. Tato akční adventura hraná z pohledu třetí osoby, která má být zasazená do jiného časového období Star Wars světa než ostatní tituly od EA, však není ve vývoji tak dlouho a pravděpodobně vyjde až za několik let. Takže s odhalením tohoto počinu raději nepočítejte.

Star Wars Celebration by dále měli vyhlížet i příznivci MMORPG Star Wars: The Old Republic od BioWare. Dost možná dojde na odhalení nového obsahu a tvůrci chystají v rámci Celebration speciální akci pro fanoušky, během níž dostanou šanci komunikovat s vývojáři a setkat se s designéry hry.

Pro připomenutí, předešlé ročníky Star Wars Celebration byly her plné. Předloni byl na této akci odhalen aktuální Star Wars: Battlefront, zatímco loni došlo na přiblížení DLC Death Star a odznámení přídavku Rogue One: Scarif, dále na odhalení expanze Knights of the Ethernal Throne pro The Old Republic a na vydání několika obrazových materiálů ze hry od Visceralu. Jak se zdá, i letos se mají fanoušci na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama