EA varuje před spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka EA varuje před spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor

EA varuje před spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známe přesný čas vydání a informace o preloadu.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes zveřejnila několik nových informací, které se týkají blížící se akční adventury Star Wars Jedi: Survivor. Jako první se k nám dostala informace o přesném spuštění preloadu. Ten bude na rozdíl od některých jiných titulů k dispozici na konzolích PS5 a Xbox Series X/S i PC (Steam, EA Play).

Pokud jste si předobjednali v digitální verzi, tak si hru můžete ve verzi pro PC v předstihu stáhnout již nyní. Hráčům na konzolích se možnost preloadu otevře zítra 26. dubna od 06:00.

Z již dříve zveřejněných HW nároků jsme se dozvěděli, že si Star Wars Jedi: Survivor na PC i konzolích PS5 a Xbox Series X vyžádá zhruba 150 GB místa na disku, takže budete v tomto případě stahovat větší objem dat. Tomuto procesu se nevyhnou ani majitelé fyzických edic, který čeká stahování přibližně 80-90 GB.

EA varuje před spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor

Druhá novinka se týká zveřejnění přesného času vydání, ke kterého v našem časovém pásmu na všech platformách dojde 28. dubna v 06:00.

EA varuje před spoilery ze Star Wars Jedi: Survivor

Poslední informace se věnuje spoilerům a dalším informacím o hře, které se těsně před vydáním dostaly na veřejnost. Vývojáři před takovými materiály varují a zároveň hráče žádají, aby spoilery nezveřejňovali a dále nesdíleli.

Star Wars Jedi: Survivor vychází již tento pátek 28. dubna na PC (Steam) a konzolích PS5 a Xbox Series X/S. Naší recenzi si budete moci přečíst již zítra 26. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama